De Gouden Schep
Gelukkig Nieuwjaar en vacatures!  
 
Gelukkig Nieuwjaar!
2021 is voorbij en met ScoutCraft kijken we terug op een mooi jaar. Aan het begin van het jaar kwamen scouts online samen tijdens een van de 146 opkomsten die op ScoutCraft plaatsvonden vanwege de Coronamaatregelen. In de zomer (en nu nog steeds) kon je onze badge kopen in de ScoutShop en richting de winter begonnen we met een nieuw avontuur: Survival Seizoen 3. Een seizoen waar de spelregels bedacht zijn door de spelers.

En jij, als speler, maakte ScoutCraft in 2021 een leuke plek! Mooie bouwwerken, leuke minigames en gezellige gesprekken: de spelers maakten het allemaal mogelijk!

Met heel Team ScoutCraft wensen we jou een geweldig 2022 toe en hopen we jou ook in dit nieuwe jaar te mogen verwelkomen op ScoutCraft!

PS. Hieronder nog een paar mooie cijfers!
 
 
Spelteam ScoutCraft 2.0
Sinds begin 2020 maakt Spelteam ScoutCraft het voor scouts én hun vrienden en vriendinnen mogelijk om digitaal op avontuur te gaan. De afgelopen maanden hebben we met Spelteam ScoutCraft teruggekeken naar de afgelopen twee jaar. Er zijn gesprekken gevoerd binnen én buiten het team en hebben we tijdens een weekendje weg op Scoutinglandgoed Zeewolde gewerkt aan de teambuilding.

Na bijna twee jaar is de tijd aangebroken om opnieuw te bekijken wat we nodig hebben om voor scouts het best mogelijke, digitale avontuur te ontwikkelen & behouden. Om tot dit resultaat te komen, hebben alle subteams alle taken en processen beschreven in een Plan van Aanpak en is bepaald welke functies Spelteam ScoutCraft nodig heeft. In januari van 2022 zetten we de stap om alle functies opnieuw in te gaan vullen. Op die manier krijgen alle huidige leden van Spelteam ScoutCraft de mogelijkheid om een stap te zetten richting een nieuwe functie, en is het daarnaast mogelijk voor leden uit onze community om te solliciteren op een functie waarin ze geïnteresseerd zijn. Op 1 januari gaan de vacatures voor teamleiders open. Op 8 januari die voor teamleden van de subteams.
Bekijk de vacatures
 
Team ScoutCraft: Jochem1995
In deze rubriek van de Gouden Schep stellen we Stafleden voor! Deze keer is onze Leiding Jochem aan de beurt, binnen ScoutCraft kennen jullie hem als Jochem1995. Jochem is al lang lid van Scouting en vertelt in deze post meer over zichzelf.
Lees meer!
Afmelden? Reageer op deze email met 'afmelden'.