De Gouden Schep
Kussengevecht V2 en Pasen!
 
Vrijdag 20:30 releasen we Kussengevecht V2
Aanstaande vrijdag is het tijd voor een groots evenement: Kussengevecht V2 wordt onthuld. Onze eerste minigame is volledig herschreven mét extra elementen. Zo speel je in de nieuwe versie in teams tot 4 personen en vind je door de maps allemaal power-ups, zoals Kussen explosie en Double jump!

De afgelopen maanden zijn onze developers Franck en Daniël druk geweest met de update. Daniël: “Ik denk dat ik het meest trots ben op de power-ups. Ze zijn super awesome en goed gebalanceerd. Er is er geen één veel beter dan de rest”.

Daarnaast hebben de bouwers zich ook uitgeleefd. In de nieuwe versie staan maar liefst 8 maps klaar om gespeeld te worden. Van een racebaan tot een piraten-eiland. Op vrijdag om 20:30 kan je erbij zijn, kom jij ook!
Doe mee!
 
 
Speel tijdens het Paasweekend met je vrienden ScoutCraft!
Het Paasweekend is normaal gesproken het moment voor de HIT. Dit jaar gaat de HIT helaas niet door. Om toch een activiteit aan te bieden worden Weer naar buiten-activiteiten georganiseerd. Tijdens het paasweekend organiseert ScoutCraft ook 4 activiteiten. Waaronder onze nieuwe minigame Weerwolven en een bouwbattle tegen de bouwers van ScoutCraft.

Het mooiste nieuws? Ook scouts zonder Minecraft kunnen meedoen, want wij hebben 60 leenaccounts beschikbaar. Nodig je beste vriend/vriendin uit en leen een account! En wie weet verslaan jullie de bouwers van ScoutCraft! Meld je aan voor zondag 28 maart!

Aanmelden!
 
Staflid bij een Blauwe Vogel-groep
Thomas en Nick hebben elkaar ontmoet op de Discord van ScoutCraft. Na die eerste ontmoeting is Nick staflid geworden bij de Blauwe Vogel-groep van Thomas, dat is een groep voor scouts met een beperking. Hoe dit zo kwam lees je in ons laatste blog.
Lees meer!
Afmelden? Reageer op deze email met 'afmelden'.