De Gouden Schep
Het laatste nieuws uit ScoutCraft
 
Het mooiste plot van ScoutCraft
In de vorige Gouden Schep streden DUKIEDUKC en roemerdg tegen elkaar. Na het tellen van de stemmen (het bleef heel lang spannend) kwam DUKIEDUKC als winnaar uit de bus. Gefeliciteerd! Ook deze keer hebben wij voor jullie twee van de mooiste plots op ScoutCraft gezocht.

De eerste twee foto's zijn van het plot van DoggoDIDI. Een prachtige mix van stijlen. Een modern huis, een geweldige boom en een stuk terraforming. Je vindt het allemaal op dit stukje ScoutCraft

De derde en vierde foto zijn twee verschillende plots van Jochem1995. Jochem laat twee totaal verschillende bouwstijlen zien. We zien een haven (in een totaal andere stijl dan DUKIEDUKC) en een aantal grachtenpanden. De plots zijn erg groot, zo komen ze indrukwekkend over.

Klik op de knop en stem: Welke vind jij het mooist?
Stem nu!
 
 
 
Help ScoutCraft beter te maken
ScoutCraft wil een leuke plek zijn voor iedereen. Dat doen we niet alleen aan de hand van een toffe community, maar we werken ook aan nieuwe functies. Dat kan niet zonder jullie! Daarom hebben wij een vragenlijstje waarin jij van alles kwijt kan.

Team ScoutCraft is opzoek naar de beste, leukste of gekste ideeën. Hoe maken we Survival nog spannender? Hoe kan jij het beste je creativiteit kwijt in Creative? Of welke minigame mis jij op ScoutCraft? Wij lezen alle reacties en gaan aan de slag met jullie ideeën.

En onder de inzendingen verloten wij een leuk in-game prijsje!
Vul de enquete in
Sneak preview: Survival seizoen 2
Een aantal spelers zijn hier nog maar net, maar de meesten van jullie lopen inmiddels al even met ScoutCraft mee! Zij spelen hier vanaf het eerste uur; en vinden het alweer tijd voor een nieuw seizoen om meer te kunnen ontdekken en te bouwen.

Of je hier nu pas bent, of al meer diamanten hebt dan je tellen kunt: Seizoen twee wordt nóg beter, uitgebreider, en met meer functionaliteiten dan dat je in het eerste seizoen hebt gezien. We verklappen nog niet wannéér we gaan lanceren, maar we zijn hier zo enthousiast over dat we tóch even een kleine 'Sneak-peek' doen van wat we tot nu toe aan het bouwen zijn!

Achter de schermen werken we hard om de nieuwe wereld mogelijk te maken. We luisteren daarbij écht naar jullie ideeën en doen ons best om zoveel mogelijk van jullie wensen waar te maken! Daarom hebben we een enquête opgesteld. Nog niet ingevuld? Doe dat dan snel! We lezen alle inzendingen zorgvuldig.

Binnekort meer!
 
Team ScoutCraft: Sprint_Splinter
In deze rubriek van de Gouden Schep stellen we Stafleden voor! Deze maand is onze bouwer Fabian aan de beurt, binnen ScoutCraft kennen jullie hem als Sprint_Splinter. Fabian is 13 en in deze blog vertelt hij meer over zichzelf en zijn hobby's.
Lees meer
Afmelden? Reageer op deze email met 'afmelden'.