De Gouden Schep
Het laatste nieuws uit ScoutCraft
 
Het mooiste plot van ScoutCraft
Op 28 april was de officiele launch van ScoutCraft. Vanaf dat moment zijn heel veel spelers fanatiek gaan bouwen in onze creative server. In deze nieuwsbrief hebben wij twee van de mooiste plots verzameld.

Op het plot van DUKIEDUKC vinden we een industirieterrein. Een plot vol met activiteit! Je vindt het plot door /plot visit DUKIEDUCK te doen in creative.

Het plot van Tarzan666 staat een prachtig stukje natuur. Tarzan666 heeft met heel veel oog voor detail gewerkt. Bekijk dit plot met /plot visit Tarzan666 4.

Klik op de knop en stem: Welke vind jij het mooist?
Stem nu!
 
 
 
Een opkomst in ScoutCraft
ScoutCraft is een online wereld waar scouts al hun creativiteit kwijt kunnen, tijdens en na de opkomst; een plek waar je veilig met je vrienden van binnen én buiten Scouting kunnen contact kunt houden. Hoewel fysieke opkomsten gelukkig weer beginnen, is het soms nog niet mogelijk weer op te starten. Groepen zoeken daarom naar manieren om hun jeugdleden buiten de opkomst een leuke activiteit te bieden. Voor al deze groepen is ScoutCraft een oplossing.

We leggen je graag uit hoe je je eerste Minecraft-opkomst in ScoutCraft vorm geeft.
Lees meer
Met heel veel trots presenteren we de minigame "Kussengevecht"!
In deze minigame is het grootste doel om te winnen door zoveel mogelijk mensen uit de arena te meppen! :)
Je krijgt aan het begin van de game een mooi kussen en drie levens. Het doel is om het eind van het spel te behalen zonder levens te verliezen! Ben jij de persoon die aan het eind van het spel overblijft nadat je iedereen hebt verslagen? Dan heb jij het spel gewonnen!

Wij maken gebruik van een roulatiesysteem op onze arena's. Er zijn er inmiddels al vier: Tetris, Star Wars, Balooza en de nieuwste heet Onrust. Welke arena jij gaat spelen is voor ons ook geheel onduidelijk, dit wordt namelijk door onze magische roulatie bepaald!

Doe ook mee?
Afmelden