Skyblock

Skyblock is een variant op de survivalmodus om ScoutCraft te spelen. Dit houdt in dat je als Scout in de wereld moet zien te overleven. Je moet in leven proberen te blijven, door op zoek te gaan naar voedsel en jezelf beschermen tegen de gevaren van de natuur!

Het verschil met de survivalmodus is dat bij skyblock het gehele spel zich in de lucht afspeelt. Je begint als Scout op een zwevend eiland met één kist met spullen en één boom. In de kist zitten spullen zoals zaden, water en lava. Hiermee kun je je voorzien van de eerste levensbehoeften zoals eten en drinken. En met een beetje Minecraft kennis kun je hier nog veel verder mee komen.

Om het skyblock uitdagend te houden is het ook mogelijk om in de winkel verschillende producten te kopen. Daarnaast zijn er veel leuke missies te doen waardoor je kristallen verdient. Hiermee kun je je eiland uitbreiden om meer ruimte te krijgen.

Van start gaan!

Om van start te gaan heb je een eiland nodig. Maak een eiland aan via het volgende commando:

/is create

Alle commando’s zijn terug te vinden in de commandolijst! Heel veel succes met je Skyblockavontuur!