Hunger Games (afgekort als HG) is een spannende Battle Royale op ScoutCraft. In een uitdagende strijd gaan spelers een arena in. Als speler zoek je naar spullen zoals een pijl en boog, een zwaard en beschermende kleding. Je strijdt tegen je tegenstanders voor het hoogst haalbare: de winst! Blijf jij als laatste over?

HungerGames Arena op ScoutCraft
Screenshot van de arena

De tweede minigame op het netwerk van ScoutCraft is Hunger Games. Net zoals in de gelijknamige film gaan de spelers met elkaar de strijd aan in een spannende arena met als doel: als laatste overblijven.

Spring naar beneden in een gevaarlijke arena. Zoek naar kisten met betere spullen, eten en magische drankjes. Maar pas op! Door de arena zijn vallen verstopt en andere spelers proberen jou uit het spel te krijgen.

Ga opzoek naar het sterke diamanten zwaard of de magische gouden appel; speel nu mee!