Servers

2021-08-04_21.16.18

Creative

In Creative krijg je de mogelijkheid om binnen afgesloten kavels je creativiteit de vrije loop te laten. Je krijgt de beschikking over oneindige blokken en items, en kunt de gekste en mooiste gebouwen neerzetten met WorldEdit. Dit alles is mogelijk binnen jouw eigen beveiligde kavel. Is alleen niet gezellig genoeg? Nodig al je vrienden ook uit en geef ze de rechten tot jouw kavel!

2022-05-03_00.59.30

Survival

In Survival is het de bedoeling dat je zelf het avontuur aan gaat. Je start met niks, en je werkt jezelf toe naar het einddoel, het verslaan van de Ender Dragon! Om dit einddoel te bereiken heb je resources en vriendschap nodig. Mine je weg door de grond, bouw steden met je verzamelde resources, en bouw vriendschappen op. Versla jij samen met je vrienden de Ender Dragon?

background

Skyblock

In Skyblock heerst een hoop gevaar… Je begint met je eigen kleine eilandje en een paar resources, en bouwt met je oneindige creativiteit een gigantische vliegende stad op, bestaande uit allerlei faciliteiten. Ook hier is het reuze gezellig om samen met vrienden het avontuur aan te gaan. Worden jullie samen rijk en heersen jullie over de lucht?

2021-01-14_22.29.57

Levend Stratego

In Levend Stratego worden de spelers opgedeeld in twee teams die tegen elkaar strijden. Beide teams krijgen hun eigen speelhelft, in het begin van een ronde dien je hier de vlag van je team op een tactische plek te verstoppen. Nadat beide vlaggen verstopt zijn is het basisdoel van het spel om jouw speelhelft te verdedigen, de vlag van de tegenstander te zoeken en het andere team één voor één te verslaan.

2021-03-21_23.07.51

PillowFight

In PillowFight krijg je de kans om te spelen in duo’s, teams of in free-for-all modus. Naast het spelen in verschillende modussen, kun je ook spelen in verschillende arena’s met óf zonder powerups. Tijdens het spel is het de bedoeling dat je alleen of samen met je team zo snel en efficiënt mogelijk alle andere tegenstanders verslaat, met het aan het begin verkregen kussen. Ben jij de snelste en meest behendige in dit spel?