Portfolio Bouwteam

Wat is ScoutCraft zonder unieke mappen, lobby’s en gebouwen? Het moge duidelijk zijn: bouwers zijn belangrijk voor ScoutCraft. De Bouwers van Team ScoutCraft geven sfeer aan de server. Van lobby’s tot maps en zelfs hele themawerelden, het komt allemaal uit hun handen. Als een echt team met hun eigen specialiteiten gaan zetten ze elke week weer stappen! Mooi bouwen en leren staat voorop. In het bouwteam van ScoutCraft wordt volop kennis gedeeld over terraformen, WorldEdit, inrichting, armorstands en ga zo maar door!

Projecten van Bouwteam ScoutCraft

Ex-bouwers bij ScoutCraft

DUKIEDUKC

Ex-Bouwer

DUKIEDUKC

DUKIEDUKC is helaas gestopt als bouwer. Hij heeft veel voor ScoutCraft gedaan. Onder andere Haven voor Hide and Seek is volledig van zijn hand.

Daydreameh_

Ex-Bouwer

Daydreameh_

Daydreameh_ is een kei in het plaatsen van armorstands in alle mogelijke posities. Daarnaast is het interieur voor hem weggelegd.

Jurko567

Ex-Bouwer

Jurko567

Jurko567 bouwt het liefst huizen en gebouwen. Hij is een allrounder met een voorkeur voor een moderne bouwstijl.

Tarzan666

Ex-Bouwer

Tarzan666

Voor Tarzan666 kent WorldEdit geen geheimen meer. Hij zet met deze tool de werelden naar zijn hand. Het liefst doet hij dat in Middeleeuwse stijl.

Roemr

Ex-Bouwer

Roemr

Roemr is de binnenhuisarchitect van het team. Het liefst in moderne stijl richt hij huizen in door blokken op een andere manier te gebruiken.

Quadon

Ex-Bouwer

Quadon

Een van de meest ervaren bouwers in ScoutCraft is Quadon. Met de specialiteit infrastructuur is hij een geweldig onderdeel van het team.