Team ScoutCraft bestaat uit ongeveer 20 leden, 8 van hen zijn bouwer. Het mag dus duidelijk zijn: bouwers zijn belangrijk voor ScoutCraft. De Bouwers van Team ScoutCraft geven sfeer aan de server. Van lobby’s tot maps en zelfs hele themawerelden, het komt allemaal uit hun handen. Als een echt team met hun eigen specialiteiten gaan zetten ze elke week weer stappen! Mooi bouwen en leren staat voorop. In het bouwteam van ScoutCraft wordt volop kennis gedeeld over terraformen, WorldEdit, inrichting, armorstands en ga zo maar door!

Bouwers van Team Scoutcraft

ZomaarSander

Teamleider

ZomaarSander

Sander is teamleider van de bouwers. Hij maakt de planningen, bespreekt de plannen met de rest van Team ScoutCraft en stuurt natuurlijk de bouwers aan. Ook bouwt hij zelf mee!

TheGuzini

Bouwer

TheGuzini

DUKIEDUKC

Ex-Bouwer

DUKIEDUKC

DUKIEDUKC is helaas gestopt als bouwer. Hij heeft veel voor ScoutCraft gedaan. Onder andere Haven voor Hide and Seek is volledig van zijn hand.

Jurko567

Bouwer

Jurko567

Jurko567 bouwt het liefst huizen en gebouwen. Hij is een allrounder met een voorkeur voor een moderne bouwstijl.

0110110001111001

Ex-Bouwer

Daydreameh_

Daydreameh_ is een kei in het plaatsen van armorstands in alle mogelijke posities. Daarnaast is het interieur voor hem weggelegd.

Tarzan666

Ex-Bouwer

Tarzan666

Voor Tarzan666 kent WorldEdit geen geheimen meer. Hij zet met deze tool de werelden naar zijn hand. Het liefst doet hij dat in Middeleeuwse stijl.

Sprint_Splinter

Bouwer

Sprint_Splinter

Sprint_Splinter is creatief in zijn bouwen. Het liefst zet hij huizen neer en bouwt in modere stijl.

Roemr

Ex-Bouwer

Roemr

Roemr is de binnenhuisarchitect van het team. Het liefst in moderne stijl richt hij huizen in door blokken op een andere manier te gebruiken.

IvonLine

Bouwer

IvonLine

IvonLine is de koningin van het terraformen. Ze verzet letterlijk bergen. Daarnaast is fantasy haar stijl; terug te zien in Mystico.

Quadon

Ex-Bouwer

Quadon

Een van de meest ervaren bouwers in ScoutCraft is Quadon. Met de specialiteit infrastructuur is hij een geweldig onderdeel van het team.

Projecten van Bouwteam ScoutCraft