Team ScoutCraft

De motor achter alles wat wij de spelers bieden.

Kernteam

Dit team staat binnen ScoutCraft bekend als de “Rode Leiding”, zij zijn continue bezig met het juist reilen & zeilen van de server. Wanneer de andere teams van Team ScoutCraft een probleem niet kunnen oplossen, komt dat probleem bij dit team terecht. Zij vinden altijd een oplossing om een probleem op te lossen.

Coördinator

Acixsi

Verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen & zeilen van ScoutCraft en Team ScoutCraft, daarnaast goed in JAVA Development & Vormgeving.

Plaatsvervangend Coördinator

omit001

Verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen & zeilen van ScoutCraft en Team ScoutCraft, daarnaast Teamleider van ons Leidingteam en goed in het schrijven van teksten.

Teamleider Bouwers / Leiding

ZomaarSander

Teamleider van het Bouwteam van ScoutCraft. Daarnaast leiding binnen het leidingteam.

Teamleider Avonturiers / Leiding

FindMyFriends

Teamleider van het Avonturiersteam van ScoutCraft. Daarnaast leiding binnen het leidingteam.

Teamleider Developers

__Daniel

Teamleider van het Developmentteam van ScoutCraft.

roosje54856

Procesmanager

roosje54856

Procesmanager binnen ScoutCraft, zorgt voor een heldere communicatie tussen teams en bewaakt de tijd van onze projecten.

Leidingteam

Dit team staat binnen ScoutCraft bekend als de “Gele Leiding”, zij zijn continue bezig met het behouden van de orde binnen de ScoutCraft. Wanneer een speler zit met een vraag of probleem, is dit team de plek waar je vraag of probleem eindigt. Zij zullen je altijd zo goed mogelijk helpen om tot een oplossing te komen.

Teamleider Leiding

@omit01#2077

DrumR_

DrumR_

@DrumR#8939

joerybeer

joerybeer

@JoeryBeer#0934

jochem1995

jochem1995

@jochem1995#3850

scout_tiger

scout_tiger

@scout_tiger#8825

@ZomaarSander#6802

@FindMyFriends#1710

Bouwteam

Ons bouwteam is binnen ScoutCraft verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitwerking van werelden voor alles wat wij onze spelers binnen de server aanbieden. Dit team bestaat uit een grote groep creatieve mensen in verschillende leeftijdscategorieën. Ze halen allemaal voldoening uit het speelplezier van onze spelers. Kijk ook eens op het portfolio van onze bouwers!

Teamleider Bouwers

Tarzan666

@Tarzan666#6666

Developers

De Developers maken van ideeën werkende applicaties, spellen en functies. Doordat wij een eigen developmentteam hebben binnen ScoutCraft zorgen we ervoor dat onze spellen op maat zijn gemaakt en ScoutCraft uniek is en blijft!

Teamleider Developers

@__Daniel#4226

kilianl

kilianl

@kilian544#6099

TopFrituur

Verantwoordelijk voor het onderhoud en online houden van alle servers van ScoutCraft.

TopFrituur

@Jochem#3618

Lèoke

.NET Developer

Lèoke

Verantwoordelijk voor de .NET Development binnen ScoutCraft. Bouwt & onderhoudt ons registratieproces en de link tussen ScoutCraft en Scouting Nederland.

@Franck#1497

Avonturiers en Grafisch Vormgever.

In Team ScoutCraft zijn nog 2 minder grote teams. Zij dragen, ondanks hun grootte, veel bij aan ScoutCraft en de community. De Avonturiers van ScoutCraft bedenken evenementen en werken ze uit. Zij zijn heel belangrijk voor de community. Onze Grafisch Vormgever tekent allerlei mooie plaatjes. Denk hierbij aan het server-logo of een potentieel insigne.

Teamleider Avonturiers

@FindMyFriends#1710

Bas_Ikki

Avonturier

Bas_Ikki

@Mama Beer Bas#4629

Waterleiding

Avonturier

Waterleiding

@Wybren#7596

EyvA__

Grafisch vormgever

EyvA__

@Eva..#4604

Oprichters

Team ScoutCraft is opgericht door een klein groepje van ICT’ers en hobbyisten. Hieronder staan enkele oprichters van ScoutCraft die wij uiteraard een ere plek op deze pagina geven, maar niet meer zo actief zijn op het platform!

Jesse2602

Jesse2602

Verantwoordelijk voor het onderhoud van Towny, daarnaast altijd bereikbaar voor nieuw BETA materiaal, en het instellen van nieuwe plugins.

RaketPiraat

Community Manager

RaketPiraat

Verantwoordelijk voor alle relaties en communicatie omtrent ScoutCraft.

CursedAurora

Project Coördinator

CursedAurora

Verantwoordelijk voor de samenwerking tussen ScoutCraft en Scouting Nederland. Hij zorgt er voor dat niets ons in de weg ligt, zodat wij volop kunnen groeien.