Kernteam

Dit team staat binnen ScoutCraft bekend als de “Rode Leiding”, zij zijn continue bezig met het juist reilen & zeilen van de server. Wanneer de andere teams van Team ScoutCraft een probleem niet kunnen oplossen, komt dat probleem bij dit team terecht. Zij vinden altijd een oplossing om een probleem op te lossen.

Acixsi

Project Manager / Teamleider Development

Acixsi

Verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen & zeilen van ScoutCraft en Team ScoutCraft, daarnaast goed in JAVA Development & Vormgeving.

RaketPiraat

Lid Kernteam / Community Manager

RaketPiraat

Verantwoordelijk voor alle relaties en communicatie omtrent ScoutCraft.

omit001

Lid Kernteam / Teamleider Leiding

omit001

Verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen & zeilen van ScoutCraft en Team ScoutCraft, daarnaast Teamleider van ons Leidingteam en goed in het schrijven van teksten.

Jesse2602

Lid Kernteam / Developer

Jesse2602

Verantwoordelijk voor het onderhoud van Towny, daarnaast altijd bereikbaar voor nieuw BETA materiaal, en het instellen van nieuwe plugins.

Lèoke

Lid Kernteam / .NET Developer

Lèoke

Verantwoordelijk voor de .NET Development binnen ScoutCraft. Bouwt & onderhoudt ons registratieproces en de link tussen ScoutCraft en Scouting Nederland.

TopFrituur

Lid Kernteam / Server Beheerder

TopFrituur

Verantwoordelijk voor het onderhoud en online houden van alle servers van ScoutCraft.

CursedAurora

Lid Kernteam / Project Coördinator

CursedAurora

Verantwoordelijk voor de samenwerking tussen ScoutCraft en Scouting Nederland. Hij zorgt er voor dat niets ons in de weg ligt, zodat wij volop kunnen groeie

Leidingteam

Dit team staat binnen ScoutCraft bekend als de “Gele Leiding”, zij zijn continue bezig met het behouden van de orde binnen de server. Wanneer een speler zit met een vraag of probleem, is dit team de plek waar je vraag of probleem eindigt. Zij zullen je altijd zo goed mogelijk helpen om tot een oplossing te komen.

Black_Ember

Black_Ember

scout_tiger

scout_tiger

jochem1995

jochem1995

DrumR_

DrumR_

joerybeer

joerybeer

roosje54856

roosje54856

Bouwteam

Ons bouwteam is binnen ScoutCraft verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitwerking van werelden voor alles wat wij onze spelers binnen de server aanbieden. Dit team bestaat uit een grote groep creatieve mensen in verschillende leeftijdscategorieën. Ze halen allemaal voldoening uit het speelplezier van onze spelers. Kijk ook eens op het portfolio van onze bouwers!

ZomaarSander

Teamleider Bouwers