Kernteam

Dit team staat binnen ScoutCraft bekend als de “Rode Leiding”, zij zijn continue bezig met het juist reilen & zeilen van de server. Wanneer de andere teams van Team ScoutCraft een probleem niet kunnen oplossen, komt dat probleem bij dit team terecht. Zij vinden altijd een oplossing om een probleem op te lossen.

Acixsi

Coördinator

Acixsi

Verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen & zeilen van ScoutCraft en Team ScoutCraft, daarnaast goed in JAVA Development & Vormgeving.

Jesse2602

Jesse2602

Verantwoordelijk voor het onderhoud van Towny, daarnaast altijd bereikbaar voor nieuw BETA materiaal, en het instellen van nieuwe plugins.

omit001

Coördinator

omit001

Verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen & zeilen van ScoutCraft en Team ScoutCraft, daarnaast Teamleider van ons Leidingteam en goed in het schrijven van teksten.

RaketPiraat

Community Manager

RaketPiraat

Verantwoordelijk voor alle relaties en communicatie omtrent ScoutCraft.

TopFrituur

Server Beheerder

TopFrituur

Verantwoordelijk voor het onderhoud en online houden van alle servers van ScoutCraft.

Lèoke

.NET Developer

Lèoke

Verantwoordelijk voor de .NET Development binnen ScoutCraft. Bouwt & onderhoudt ons registratieproces en de link tussen ScoutCraft en Scouting Nederland.

Leidingteam

Dit team staat binnen ScoutCraft bekend als de “Gele Leiding”, zij zijn continue bezig met het behouden van de orde binnen de ScoutCraft. Wanneer een speler zit met een vraag of probleem, is dit team de plek waar je vraag of probleem eindigt. Zij zullen je altijd zo goed mogelijk helpen om tot een oplossing te komen.

Black_Ember

Black_Ember

scout_tiger

scout_tiger

DrumR_

DrumR_

roosje54856

roosje54856

joerybeer

joerybeer

jochem1995

jochem1995

Bouwteam

Ons bouwteam is binnen ScoutCraft verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitwerking van werelden voor alles wat wij onze spelers binnen de server aanbieden. Dit team bestaat uit een grote groep creatieve mensen in verschillende leeftijdscategorieën. Ze halen allemaal voldoening uit het speelplezier van onze spelers. Kijk ook eens op het portfolio van onze bouwers!

ZomaarSander

TL Bouwers / Leiding

ZomaarSander

roemerdeboomer

roemerdeboomer

theguzini

theguzini

daydreamrs

daydreamrs

Sprint_Splinter

Sprint_Splinter

IvonLine

IvonLine

Tarzan666

Tarzan666

Jurko567

Jurko567

Quadon

Quadon

Developers, Avonturiers, Grafisch Vormgever

In Team ScoutCraft zijn nog 3 minder grote teams. Zij dragen, ondanks hun grootte, veel bij aan ScoutCraft en de community. De Developers schrijven nieuwe spellen en functies. Ze zorgen dat ScoutCraft uniek blijft. De Avonturiers van ScoutCraft bedenken evenementen en werken ze uit. Zij zijn heel belangrijk voor de community. Onze Grafisch Vormgever tekent allerlei mooie plaatjes. Denk hierbij aan het server-logo of een potentieel insigne.

__Daniel

__Daniel