Verbannen?

Verbannen?

Uiteraard doen we het liever niet, maar op de ScoutCraft server worden wanneer dit nodig is, door de Staf & Leiding straffen uitgedeeld. Binnen onze server streven we ernaar om iedereen op een gelijke wijze te behandelen. Dat geldt dus ook wanneer wij een straf uitdelen.

Wanneer je bent gestraft, is dat altijd naar aanleiding tot het overtreden van één of meerdere van onze huisregels. Binnen onze server gelden verschillende huisregels en daarom geldt er ook variatie tussen de verschillende straffen, afhankelijk van welke regel je hebt overtreden.

Het kan altijd voorkomen dat je het niet eens bent met de beslissing die iemand van ons Staff- of Leidingteam heeft genomen. Wanneer dit het geval is en je denkt dat je onterecht bent verbannen van ScoutCraft, kun je bezwaar indienen. Lees voordat je bezwaar gaat indienen eerst onderstaande instructie goed door en vul vervolgens het formulier in.

LET OP! Het indienen van bezwaar heeft alleen zin wanneer je écht gelooft dat je onschuldig bent. Als je zelf al weet dat je schuldig bent, heeft het invullen van het formulier geen zin!

PS.: Alleen de bezwaren die via het formulier op deze pagina worden ingestuurd worden behandeld. Het heeft dus geen zin om ons verder te benaderen via de mail of onze contactpagina.

Instructie voor het in bezwaar gaan tegen een ban.

Bij het in bezwaar gaan tegen een ban, is het belangrijk dat je ons voorziet van de meest volledige informatie. Alleen dan kunnen we jou op de juiste manier helpen.

Wil je het succes van jouw bezwaar vergroten? Ook dat kan!

 • Allereerst is het uiteraard belangrijk dat je ons voorziet van de waarheid, en niks meer dan de waarheid.
 • Daarnaast vinden wij het belangrijk om te zien dat er tijd in een bezwaar is gestoken, hoewel wij spelling- en grammaticale fouten buiten beschouwing laten, vinden wij wel dat je ons moet kunnen laten zien dat je om jouw plek op ScoutCraft geeft.
 • Als laatste kijken wij altijd naar het aantal overtredingen die jij in het verleden hebt gemaakt. Is je historie leeg, dan zullen we sneller een bezwaar accepteren dan wanneer je al 3 eerdere overtredingen op je naam hebt staan.

Formulier

  Wat is jouw Minecraft IGN? *

  Wat is jouw E-mailadres? *

  Wat is de reden van je ban? *

  Ben je al eens eerder verbannen geweest? *

  Wanneer ben je verbannen? *

  Voor hoelang ben je verbannen? *

  Waarom zouden wij jouw ban ongedaan maken? *

  Eventuele screenshot die jouw onschuld kan bewijzen.