Heyhoi, Mijn naam is Sander en ik ben sinds 28 mei 2020 lid van Spelteam ScoutCraft, op deze datum kwam ik binnen bij ScoutCraft als bouwer. Als bouwer was het mijn taak om nieuwe mappen te maken voor onder andere kussengevecht. Een van die mappen was Planetarium. Helaas heb ik na een tijdje als bouwer andere prioriteiten gekregen en verliet ik in het najaar van 2021 (tijdelijk) Team ScoutCraft, maar zeker niet met het idee om voor altijd weg te blijven. Begin januari 2022 kwamen namelijk de vacatures van Spelteam ScoutCraft 2.0 online. Door ervaring in het echte leven als evenementenmanager voelde ik me erg geroepen door de functie “Teamleider Avonturiers”. De functie die ik dan ook sinds half januari vervul. Als Avonturiers zijn we verantwoordelijk voor alle evenementen en activiteiten binnen ScoutCraft. Een van de evenementen die jullie al mochten beleven is “De Gestrande Handelaar”, welke slechts het begin is van een enorm toffe reeks evenementen. Naast Teamleider ben ik ook het aanspreekpunt voor spelers die zelf een evenement willen draaien of een idee hebben voor een evenement. Dus… als je iets in je hoofd hebt twijfel geen moment en stuur me een bericht op Discord!

Naast een flink boekwerk aan dingen die ik op ScoutCraft heb gedaan en nog steeds doe ben ik natuurlijk meer dan Quadon, zoals de meeste mij kennen. Sinds 1 juli 2004 ben ik lid van de Subanhara Liemersgroep in Zevenaar, hier heb ik scouting leren kennen als kleine bever en ben ik nooit meer weg gegaan. Nadat ik alle speltakken als jeugdlid heb meegemaakt ben ik beverleiding geworden voor ongeveer anderhalf jaar. Binnen de bevers vervulde ik de rol van Professor Plof. Vanwege enorme drukte had ik helaas geen tijd meer voor de beverspeltak en ben ik een tijdje enkel stamlid geweest. Na ongeveer een jaar ben ik gevraagd om als begeleiding bij de explorers aan de slag te gaan. Dit leek mij een enorme toffe uitdaging en heb daar dan ook volmondig JA! op gezegd. Tegenwoordig doe ik dit met de functie teamleider.

Verder woon ik sinds kort samen met mijn vriendin en bonusdochter in het altijd mooie Nieuwegein en werk ik als Medewerker Home Delivery voor een groot nationaal Koninklijk Bedrijf… oké dat klinkt wel heel stoer, eigenlijk is het gewoon boodschappen bezorger bij Jumbo supermarkten.

Nu weet je weer wat meer over mij. Hopelijk zie ik je binnenkort een keer op ScoutCraft!