Ik ben Jochem, in Minecraft jochem1995. In juni 2020 ben ik als lid aangeschoven bij Team ScoutCraft. Binnen dit team ben ik onderdeel van het leidingteam. Dit houdt in dat ik samen met de andere leden van het leidingteam zorg dat alle spelers met hun vragen bij ons terecht kunnen, én dat ScoutCraft voor iedereen een fijne plek is en blijft. 

Ik ben nu net een klein weekje 26 en in het dagelijks leven studeer ik scheikunde aan de Universiteit Utrecht, waar ik dit jaar mijn Bachelor af zal ronden. Daarna ga ik waarschijnlijk verder met een Master in Amsterdam, maar dat weet ik nog niet helemaal zeker.

Mijn Scouting carrière begon in 2003, toen werd ik als welp lid bij Scouting van der Does-Liethorp uit Leiderdorp. Na jaren onderdeel van de groep te zijn geweest als jeugdlid, ben ik daar dan ook leiding geworden. In totaal ben ik zes jaar welpenleiding geweest (waarvan de laatste drie als teamleider én bestuurslid). Na mijn carrière als welpenleiding ben ik ook nog één jaartje leiding bij de meiden scouts geweest  en sinds dit seizoen vervul ik de rol van explo-leiding. Daarnaast maak ik vanaf januari precies één jaar onderdeel uit van het duo van vertrouwenspersonen binnen onze groep. Ook ben ik vanaf juni 2021 in Utrecht lid geworden van de Studenten Scouting, de U.F.O.-Stam. Dit is een leuke combinatie van een studentenvereniging én Scouting.

Leuk om te vermelden! Als waterscout ben ik deze zomer te vinden op Nawaka, zie ik jou daar ook?