Ik ben Timo, in Minecraft omit001. Op ScoutCraft heb ik de rol van staf. Als staflid ben je vooral bezig met de grote lijnen. Ik het kort zorg ik ervoor dat de leiding op ScoutCraft zo goed en leuk mogelijk hun taken kunnen uitvoeren. Ook bedenk ik samen met andere leden van Team ScoutCraft nieuwe gamemodes en events.

Sinds begin van dit schooljaar ben ik begonnen met studeren. Ik studeer Econometrie bij de Erasmus Universiteit. Door Corona doe ik dat vooral thuis, achter de laptop: minder gezellig dan in Rotterdam, maar het werkt wel goed. Volgend jaar, wanneer ik wel welkom ben op de campus, hoop ik te verhuizen naar Rotterdam. (Dus als je nog een leuke plek weet? Ik houd me aanbevolen!)

Naast studeren en ScoutCraft ben ik ook nog staflid bij de leukste scoutinggroep van Nederland: Scouting Impeesa.

Ik ben (net iets te) vaak te vinden in de Discord van ScoutCraft. Daar ben ik in voor een praatje of een leuk spel (ook iets anders dan Minecraft). Dus spreek me daar eens aan!