Hallo, ik ben Hylke (FindMyFriends), 16 jaartjes jong en woonachtig in het mooie Alkmaar. Jullie kunnen mij herkennen als Leiding op ScoutCraft, die rol vervul ik namelijk sinds 8 mei van dit jaar.

In mijn offline leven zit ik gewoon op school en geef ik leiding aan de Scouts bij mijn eigen vereniging, Scouting Graaf Daron. Daarnaast doe veel met klimmen en EHBO en werk ik voor mijn eigen bedrijf in de fotografie. Daarnaast beheer ik de sociale media kanalen van mijn eigen scoutingvereniging en ben ik sinds deze maand Teamleider van het Evenemententeam op ScoutCraft.

FindMyFriends aan het klimmen
Hylke in zijn natuurlijke habitat

Ik ben bij ScoutCraft gekomen in de allervroegste periode, toen JoeryBeer en Black_Ember ook nog geen Leiding waren. Op een dag kregen wij bij mijn groep een berichtje op de website, of we wilden helpen met het testen van de ScoutCraft BETA. Uiteraard, ik zat toch thuis met online onderwijs dus ben lekker gaan spelen. Ik was de eerste speler met de dragon egg en een beacon, nog voordat ScoutCraft open was 🙂

Na een tijdje te hebben gespeeld op de server, heb ik gesolliciteerd naar de functie binnen het Leidingteam, en ben daar op 8 mei (mijn verjaardag) aangenomen door omit001 (Timo), de Teamleider van het Leidingteam.

In het begin van mijn Leidingtijd, heb ik vooral veel spelers geholpen. Later op heb ik mij aangesloten bij het project ‘Survival Seizoen 2’, ik heb daar plug-ins vertaald en wat tekstjes geschreven. En o ja, tijdens de nacht van het overzetten heb ik omit001 (Timo) & Acixsi (Franck) tot 02:30 ondersteund in onze Discord server.

Evenementen

Momenteel ben ik samen met Bas_Ikki bezig voor het Evenemententeam, een recent opgericht team, waarbij het organiseren van evenementen en toffe activiteiten voor ScoutCraft centraal staat. Deze evenementen en activiteiten worden door ons uitgedacht, waarna wij deze in samenwerking met het Bouw- & Leidingteam uiteindelijk uitvoeren. Momenteel richt ons team zich op de organisatie rondom ons eerste grote evenement, de JOTI. Voor de JOTI is binnen no-time op de Creative server een heel gebied uit de grond opgerezen en daarnaast is er een geheel eigen Geocache opgezet binnen de Survival server, inclusief zelfgeschreven plugin. Na de JOTI zit dit team niet stil, en gaan we bezig met de voorbereidingen voor een nieuw evenement. We willen jullie (onze spelers) tenslotte altijd weer verassen met nieuwe, toffe evenementen.

Heb je een vraag, betreed dan onze Discord server en “tag” vooral ons (gele) Leidingteam. Wanneer je een specifieke vraag hebt, met betrekking tot een upcoming evenement, kun je mij (FindMyFriends) of Bas_Ikki taggen. Of… gebruik de tag “@Avonturier”.