Hallo, ik ben Fabian, of Sprint_Splinter in Minecraft. Jullie kennen mij misschien als bouwer voor ScoutCraft. Ik ben 13 jaar en woon samen met mijn ouders en zusjes: Daniek en Jill in Krimpen a/d IJssel.

Mijn hobby’s zijn Lego Technic, Minecraft, gitaar spelen en natuurlijk Scouting. Ik zit op scouting in Ouderkerk aan den IJssel, waar ik iedere zaterdag om half 2 met veel plezier naartoe ga. Mijn scoutinggroep is een landscoutinggroep- dus we doen activiteiten als pionieren, speurtochten met kaart, coördinaten en kompassen, abseilen én spellen op het veld zoals honkbal en klimmen. Ook doen we 1 keer per jaar mee met S-team; Dan doen we allerlei gave dingen in Luxemburg zoals: abseilen, klimmen en afgelopen jaar hebben we ook op een rivier gevaren met onze nieuwe opblaasboot. Ik ben nog maar één keertje mee geweest met S-team, maar ik zou best nog een keertje mee willen.

Mijn andere hobby is gitaar spelen. Ik speel nu al ongeveer 2 jaar gitaar. In plaats van dat ik naar de muziekschool toe ga, komt de gitaarleraar naar mij. Hij heeft mij in middels al veel dingen geleerd op de gitaar. Een aantal nummers die ik nu ken zijn onder andere: Faded van Allan Walker, en het intro van Mission Impossible.

Nog 1 hobby van mij is Lego Technic. Ik heb heel veel Lego; van Creator tot Lego Technic. Mijn gaafste model is een Mercedes-Benz Arocs. Het model is gigantisch. Het A-model is 56 cm lang en het B-model 77 cm. En duizenden steentjes. Ik ben er in totaal 18 uur mee bezig geweest.

Tot slot natuurlijk Minecraft. Dat is een van mijn favoriete dingen om te doen in mijn vrije tijd! Ik speel pas Minecraft sinds de 1.12.2 update, omdat mijn ouders mij daar nog te jong voor vonden en de pc beneden gewoon wilden houden voor werk in plaats van games. Tegenwoordig zijn mijn ouders daar veel soepeler in en mag ik op 1 dag 5 uur achter elkaar gamen. Superleuk, want dan kan ik veel voor ScoutCraft doen!